Corpus Delicti
POČETNA
KOLEKCIJE
O NAMA
KONTAKT
NOVA Nakit
NOVA Asesoar
Kako naručiti i kupiti
USLOVI KORIŠĆENJA
USLOVI PRODAJE

NARUČIVANJE
Za naručivanje proizvoda iz ponude Corpus Delicti potrebno je da ispratite sledeće korake:

1. Pronalaženje proizvoda koji želite da kupite
2. Popunjavanje narudžbenice sa sledećim podacima: o proizvodu, naručiocu i mestu isporuke                                   
3. Pregled i slanje narudžbenice

1. Pronalaženje proizvoda koje želite da kupite
Proizvodi su organizovani po kategorijama i kolekcijama. Kada pronađete proizvod koji želite da naručite zapišite naziv i šifru proizvoda (broj koji se nalazi pored svakog proizvoda, npr. “Torba T22a/106/1200”). U jednoj narudžbenici možete naručiti samo jedan proizvod. Ukoliko želite da naručite više proizvoda, potrebno je ispuniti odgovarajući broj narudžbenica. Imajući u vidu da je poslovna politika Corpus Delicti isključivo okrenuta proizvodnji unikatnih proizvoda, količine su limitirane.

2.Popunjavanje narudžbenice
Kada izaberete proizvode koje želite da naručite, potrebno je da nas kontaktirate putem emaila office@corpusdelicti-fashion.com kako bismo Vam dali informacije o raspoloživosti izabranih proizvoda, konačnoj ceni proizvoda, rokovima isporuke i kako bismo vam poslali obrazac narudžbenice.
Ukoliko ste zadovoljni našim odgovorom, potrebno je da unesete sledeće podatke u narudžbenicu: podatke o naručiocu i adresu gde je potrebno paket isporučiti. Podaci o naručiocu su podaci koji će biti navedeni na računu koji će vam biti poslat zajedno sa pošiljkom. Ukoliko kupujete kao fizičko lice, kao podatke o naručiocu navedite podatke iz lične karte (ime i prezime, adresa stanovanja, broj lične karte) i kontakt podatke (email i brojeve telefona na koje Vas možemo kontaktirati). Ukoliko naručujete kao pravno lice (firma) navedite važeće podatke za identifikaciju o firmi. Podaci o mestu isporuke su podaci gde želite da pošaljemo pošiljku. Molimo vas da sve podatke navedete što preciznije kako bi vas kuriri koji uručuju pošiljke što lakše pronašli. U slučaju neispravno unetih podataka, može doći do vraćanja Vaše pošiljke.
U ovom trenutku Corpus Delicti isključivo dostavlja proizvode putem kurirske službe AKS.
Corpus Delicti  podržava sledeće načine plaćanja:
- uplatnicom na šalteru banke ili pošte
Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon potvrde narudžbenice na šalteru banke ili pošte izvršite uplatu iznosa sa narudžbenice na naš račun. Svi detalji kako da popunite uplatnicu biće vam poslati na email nakon što potvrdite narudžbenicu.
- e-bankingom
Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon što potvrdite svoju narudžbenicu, putem svog e-banking naloga izvršite plaćanje iznosa sa narudžbenice. Svi detalji u vezi plaćanja biće vam poslati na email po vašoj potvrdi narudžbenice.
- nalogom za prenos (za pravna lica)
Na kraju, navedite da li ste saglasni da Vam se dostavljaju promotivne poruke elektronskim putem.

3. Pregled i slanje narudžbenice
Na kraju, pre nego što potvrdite narudžbenicu, možete još jednom pogledati sve njene detalje: šta ste naručili, podatke o naručiocu, adresu isporuke, kada će pošiljka biti dostavljena, kolika je ukupna cena prozvoda, itd.
Ukoliko se slažete sa narudžbenicom pošaljite je elektronskim putem na email office@corpusdelicti-fashion.com i mi ćemo Vam u najkraćem roku poslati informaciju o prihvatanju Vaše ponude sa uputstvom za plaćanje.

PLAĆANJE
Potrebno je da izvršite uplatu navedenog iznosa u roku od 7 dana od potvrde prijema narudžbenice u skladu sa navedenom instrukcijom. Ukoliko ne izvršite uplatu u navedenom roku smatraće se da ste odustali od kupovine i Vaša narudžbenica će biti poništena, a ugovor će se smatrati raskinutim. Možete ponovo poslati narudžbenicu u bilo kom trenutku, ali u tom slučaju postoji mogućnost da u međuvremenu dođe do promene cene ili da proizvod više nije dostupan.

USLOVI KUPOVINE
 
 
PROŠLE Kolekcije
ODRŽAVANJE PROIZVODA